onsdag 18 augusti 2010

Från ett gult hus till ett rosa hus

Vi har i dagarna fullt upp med att komma ut ur vårt hus (man har alldeles för mycket grejer), men vi får också mycket hjälp av vänner och släkt, TACK!!. Vi hade hus-loppis i tisdags och det gick rätt bra tills regnet skrämde bort alla loppis-sugna. Vi har också fått vårt hus uthyrt vilket vi är ytterst tacksamma och glada för. Det ser ut att lösa sig med allt även om vi har tre intensiva dagar kvar innan vi reser till Nepal på söndag. Jag ska prata om Nepal och vårt företag på mitt "gamla" jobb samt hinna en sväng till tandläkaren.

Detta är vardagsrummet för frukost och relaxkvällar.

Vi har fått lite fler bilder från Guest House där vår Nirmala ordnar för vår ankomst. Golvet är nypolerat och väggarna målade. Monsunen har gjort Nepal mer grönt än när vi åkte därifrån i maj. Vi ser verkligen fram emot att komma dit och rusta vårt boende och Guest House (planerad invigning den 1 oktober).

Vår snickare Jitendra besöker för att mäta upp den slutliga möbeltillverkningen.

Vidare har vi haft annons i Örebroar'n idag och fyra veckor framåt. Just nu annonserar vi på några resebyråer och en restaurang i Örebro samt i Malmö. Så här såg dagens annons ut:

Även Nerikes Allehanda har skrivit ännu en spalt om oss idag så nu når vi rätt många. Frågan är om man kan räkna med att 50000 får tidningen, 5000 läser annonsen, 50 är intresserade och 5 köper en resa i höst. Då skulle annonsen gå jämt upp kanske men vi skulle få igång resorna. Om sedan de som reser säger att de hade en oförglömlig och bra resa kommer vi vara igång. Så lätt men ändå så svårt. Intresset är stort för det vi gör, sedan gäller det för oss att bevisa att vår produkt är bra. Är du en av dem som "vågar" åka med oss?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Min blogglista