Under den tiden hann de ta del av följande; kafferostning i den vackra röda 2-kilosmaskinen, en teoretisk genomgång av kaffebönans väg från gren till kopp ungefär (själv sneglade jag bara in emellanåt) samt att var och en försöka urskilja olikheter mellan tre av våra många kaffesorter; Kenyan AA, Sumatran Mandheling och naturligtvis Nepali Highland organiskt odlat på Himalayas sluttningar!
Att testa kaffe är kanske en lite oestetisk aktivitet som bilden visar, med spill och sörplande - men kul. Men eftersom man vanligtvis inte DRICKER det, så var deltagarna rätt kaffesugna efter avslutat testande. Därför passade det bra att de fick välja och vraka - och dricka ur hela sortimentet. Då hade dessutom solen kommit fram och gav en skön avslutningsvärme
// Anna
Att testa kaffe är kanske en lite oestetisk aktivitet som bilden visar, med spill och sörplande - men kul. Men eftersom man vanligtvis inte DRICKER det, så var deltagarna rätt kaffesugna efter avslutat testande. Därför passade det bra att de fick välja och vraka - och dricka ur hela sortimentet. Då hade dessutom solen kommit fram och gav en skön avslutningsvärme
// Anna
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar