tisdag 18 maj 2010

Dröm eller verklighet?

Idag har vi tio dagar kvar i Nepal för denna gång. En viss stress börjar bli kännbar. Det är mycket som vi önskar klara av innan vi far. Bland annat beställer vi möbler till Guest House så att det är klart när vi återkommer i augusti. Vidare planerar vi att bygga en litet typiskt nepali-hus vid vägen med en öppning mot vägen. Det blir reception och turist-butik i ett.

Eftersom Guest House ligger i semi-turist-kvarter tror vi på en hel del drop-in-kunder. Vi vet att det finns många som åker till Nepal utan att ha alla dagar inbokade med program. Det kan vara släktingar till anställda på UN eller andra NGO (non government organisations) som både önskar bra boende och intressanta aktiviteter. Vi ligger nära två större hotell och hoppas både kunna konkurrera om deras natt-gäster men även om "dag-gäster".

Jag inkluderar en bild som tagits av en släkting till (gift med:) en svensk UN-ställd här i Nepal.


Nepal är drömlandet för oss. Vi jobbar hårt på att drömmen om ett hållbart turistalternativ ska bli verklighet. Dröm du också och låt drömmen bli verklighet. Välkommen till Nepal i höst! Eller vi kanske ses i Sverige innan dess.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Min blogglista