söndag 26 september 2010

Det vill gärna bli bra!

De senaste veckorna har det hänt mycket (igen!). Vi börjar få iordning rummen och har faktiskt haft 6 personer boende hos oss redan. Det är värdefull återkoppling vi får också så att vi gör bra så tidigt som möjligt. Bokningar trillar in nu nästan varje dag och officiellt öppnar vi vår verksamhet den 1 oktober.


Vi har en fin trädgård men hittills inte kunnat hålla den i trim. Nu har vi hittat en bra trädgårdsmästare, Sukkha Lama, som kan komma till oss 4-6 timmar i veckan. Det skulle ta lång tid om vi bara hade honom, men nu har vi hittat en god lösning för alla. Det är en kvinna som kommer från ett WAR-projekt (women at risk) och som visar intresse av att jobba med trädgårdar. Hon har haft en svår tid i omständigheter jag inte vet så mycket om, men hon var blyg och tittade bara i marken till en början. Nu skiner hon upp och får lärlingsplats hos Sukkha och vår trädgård kommer bli enastående bra, det är jag övertygad om. Vinn-vinn är det enda hållbara, eller hur?

Kolla in ny You-tube film i högerspalten. Nu ska jag snart till skatteverket och sedan fixa med bokningar till Safari, Jeepbokning, Trekk, Utrikesflyg och till sist ett besök på banken för att öppna ett konto. Kanske blir det tid över för fotmassage ikväll! "Det vill gärna bli bra!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Min blogglista