torsdag 21 januari 2010

Invigt och registrerat!

Idag är det en stor dag för Nepal Face to Face AB. Vi har nämligen blivit registrerade vilket gick mycket snabbare än vad vi fick höra förra veckan då jag ringde Bolagsverket för att fråga om vår registrering. De sa att vi kanske skulle få en handläggare kring den 25 januari, men den 19 januari kl. 19.37 gick registreringen igenom utan förfrågningar om kompletterande uppgifter. Rent otroligt och mycket förvånande med tanke på att vi aldrig genomgått en sådan process förut. Kolla in http://allabolag.se/5567995534 så kan ni se själva att vi finns! Tack Bolagsverket för snabbare handläggning än utlovat!

Troligen väntar en svårare process i Nepal när vi ska registrera ett bolag även där, men den tiden får bära de problemen. Idag är det en firandets dag!


En stor fest var det även i söndags då vi hade vårt Take Off Party på restaurang Lilla Indien. Det kom ca 40 personer varav de flesta är vänner och släkt från olika håll. Flera kom från Linköping enbart för att vara med på vår fest. Ett stort tack till alla som kom och som visar intresse för oss och vårt projektföretag. Det uppmuntrar oss verkligen!

Vi kunde inte avslöja vår logga för vi hade ingen. Anledningen var att lisensen för bilden till loggan inte gav tillstånd att skapa en logotyp och det gick inte att utöka den lisensen från säljaren. Ett litet bakslag, men nu arbetar vi på en ny logga via vår foto-estetiske vän Terry. Kanske kan vi ha en logga klar innan vi åker till Nepal om bara EN vecka.


Istället fick vi inviga vår nya hemsida www.nepalfacetoface.se och vi hade riggat en drapering med tre färgade band framför en skärm/dator. Min mamma Birgitta invigde företaget genom att ge oss uppmuntrande ord och ett stort fång tulpaner. Därefter klippte hon de tre banden. Vi hade tänkt att våra barn skulle klippa banden, men de ville helt enkelt inte. Vi fick fler blommor och även choklad.

Här är en uppmuntrande text från ett kort vi fick:

Att förverkliga idéer
och att våga ta ett steg
skiljer agnarna från vetet
och en modig från en feg

Det kan pirra lätt i magen
av förväntningar man har.

Där finns glädje, undran, längtan
inför steget man nu tar.

Det kan uppta all ens tid
så man försummar sina vänner.

Man kan till och med bli sömnlös
av den spänning som man känner.


Men de satsningar man gör

kan ge tillbaka tusenfalt.
Så jag önskar er all framgång

och lycka till med allt!

Du vet väl om att vi säljer bydagar redan till våren. Och eftersom vi nu är ett registrerat bolag är bokningen för våren öppen! Boka här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Min blogglista