torsdag 28 januari 2010

Vi möter Nepal om en dag!

Det är tre timmar kvar till avfärd hemifrån och våra väskor är packade och klara. Barnen är redo med sina var sina väskor och vi känner stor spänning inför resan. Vi lämnar ett Sverige med snötäcken på 40 cm och väntar oss betydligt mildare och soligare Kathmandu. Det är ca 24 grader på dagarna och soligt för det mesta.

Per som har varit fem år i Nepal och gjort totalt tio inflygningar vet vad som väntar. För honom är det välbekanta lukter och ljud. Även Anna känner nog igen sig eftersom hon varit i Nepal två gånger förut. Äldsta dottern var för liten för att komma ihåg mycket av Nepal och de två yngre barnen har bara sett bilder och video.

Vi börjar vårt möte med Nepal som det är, inte som vi tror att det är. Är du beredd att möte Nepal ansikte mot ansikte? Välkommen redan från den 1 mars i vår och vi hjälper dig till ett spännande möte du också! Se nya hemsidan! Tillsammans kan vi också hjälpa Nepal till en bättre framtid, precis som The Fair Tailor.

Det ska bli spännande att se hur barnen möter Nepal. De ska skolas in i internationell skola några timmar om dagen och vi ska komma i ordning i vår lägenhet i Patan. Därefter börjar vi processen att registrera nepalesiskt företag och att förverkliga modellen med bydagar.

De senaste dagarna har vi inte haft några video-twitter mest därför att vi varit så upptagna med förberedelser och packning. De första veckornas video-twitter i Nepal kommer vara mer Nepal-inriktade. Allt för att du ska få känslan av 'här vill jag också vara'. Snart är vi där!

Vi ses, face to face i Nepal!

2 kommentarer:

  1. Jag är riktigt avundsjuk på att ni ska till Nepal. Men varmt, det kommer det inte vara på nätterna. Då är det nog bättre i april, när jag kommer dit :)
    Hoppas resan går bra.

    Sebastian

    SvaraRadera
  2. Du har rätt Sebastian, det är kallt på nätterna, ca 5 grader kanske, men vi värmer upp ett rum på kvällen och myser. Dagarna är varmare dock, ca 22 grader. Vi har bara varit här ett dygn nu, men tiden går snabbt och snart ses vi här i Nepal alltså!

    SvaraRadera

Min blogglista